Gå med i Dreamcoast Affiliateprogram och skapa passiva inkomster online - se videon nu!

Gillar du våra produkter i webshoppen och har haft nytta av dem och tänker att fler borde testa shoppen? Varför inte då rekommendera shoppen och dess produkter och få ersättning för att dela länkar och tipsa andra? Ersättning utgår med provision på 10% när en kund köper på just din länk. Allt automatiserat och du får rapport varje månad som du kan fakturera via eget bolag eller egenanställning via t ex Frilansfinans. Se videon så får du veta mera!

Ja, jag vill gå med som affiliate!
 

PLATSOBUNDET

Det enda du behöver är att kunna koppla upp dig med mobil eller dator och via din smartphone kan du göra hälsosam nytta och samtidigt få betalt!

NÄR DU VILL

Du bestämmer när och hur mycket. Vi ger av vår tid och kunskap en gång i månaden via videomöten och du kan när som helst ställa frågor via vår Facebookgrupp. 

PÅ DINA VILLKOR

Mer tid, kunskap och engagemang betyder nästan alltid mer intäkter. Tid är något vi aldrig får tillbaka så vi vill effektivisera oss med hjälp av digitaliseringen så du kan ta in information, tips, produktpresentationer på dina villkor. 

 

10 anledningar till att bli Dreamcoast affiliate

 

1. Passiv inkomst

Medan alla "vanliga" jobb kräver att du är på jobbet för att tjäna pengar, erbjuder affiliate-marknadsföring dig möjligheten att tjäna pengar medan du sover. Genom att investera en första tid i en kampanj får du kontinuerlig avkastning på den tiden när konsumenter köper produkten under de följande dagarna och veckorna. Du får pengar för ditt arbete långt efter att du är klar med ditt kampanjande. Även när du inte står framför din dator eller är i mobilen så kommer dina marknadsföringsfärdigheter att kunna tjäna dig bra.

 

2. Ingen kundsupport

Vanligtvis måste säljare och företag som erbjuder produkter eller tjänster altid ta itu med sina kundärenden och se till att de är nöjda med vad de har köpt eller för den delen hantera allt från trasiga paket eller speditörer som inte levererar i tid. Det behöver inte du som afflliate göra.

Tack vare affiliate-marknadsföringsstrukturen behöver du aldrig vara bekymrad över kundsupport eller kundnöjdhet. Affiliate-marknadsförarens hela uppgift är att koppla säljaren till konsumenten. Vi som säljare och leverantör hanterar eventuella konsumentklagomål efter att du fått din provision från försäljningen.

 

3. Arbeta hemifrån

Om du är någon som avskyr att gå till ett jobb du inte vill ha eller bara dra ner på tiden du jobbar på annan plats för att gå till kontoret etc är marknadsföring av Dreamcoast produkter och tjänster den perfekta lösningen. Du kommer att kunna starta kampanjer och få intäkter från de produkter som vi skapar medan du arbetar hemifrån eller platsbundet vart som helst ifrån.  Det här är ett jobb du kan göra utan att någonsin komma ur pyjamasen om du vill. ;-)

 

4. Kostnadseffektiv

De flesta företag kräver startavgifter samt ett kassaflöde för att finansiera de produkter som säljs. Affiliate-marknadsföring kan dock göras till en låg kostnad, vilket innebär att du kan komma igång snabbt och utan mycket besvär. Det finns inga affiliate-programavgifter att oroa sig för och inget behov av att skapa en produkt. Allt du behöver är en bra uppkoppling till nätet.

 

5. Bekvämt och flexibelt

Eftersom du i huvudsak blir frilansare får du den ultimata självständigheten när du sätter dina egna mål och bestämmer dina egna timmar. Den bekvämligheten innebär att du kan fokusera på enkla och okomplicerade kampanjer. Du kommer också att vara fri från företagsbegränsningar och förordningar såväl som från dåliga resultat. Du styr själv med egen disciplin och frihet din tid.

 

6. Prestationsbaserad belöning

Affiliate-marknadsföring är rent baserat på dina resultat. Du får ut av det den glöd du lägger ner i det. Utnyttja dina förmågor och skriv engagerande kampanjer och gör videos som kan ge dig direkta förbättringar av dina intäkter. Du kommer få lön för det enastående arbete du gör!

 

7. Underskatta inte kraften i SEO (sökoptimering)

För att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar finns många olika tillvägagångssätt. Det finns massor av organisk trafik (innehåll som ej är marknadsfört via betalannonser) som du kan få från sökmotorer om du gör SEO ordentligt. De dagar då sökmotoroptimering handlade om att fuska med Google är borta. Idag handlar det om att göra vår webbplats bättre för besökare. Folk letar naturligtvis efter information online. Har du en egen webbsida bör du lära dig grunderna i SEO på webben, sökordsundersökningar och länkbyggnad för att vara den informationskälla man hittar först. Vem skulle inte vilja ranka nr 1 för termer som "bästa produkt" eller "produktrecension" i Google?

 

8. Recensioner långt bortom expertisen

Vad andra tycker spelar roll och vad du som affiliate tycker spelar roll. Du måste inte vara expert för att vara affiliate. Skriv recensioner på de produkter du själv testat. Gör en utförlig beskrivning, inte bara en enda mening.

 

9. Rabatt på det du vill ha och behöver

Som affiliate har du också 10 % rabatt på dina egna köp. Rabatten i kombination med provision på andra ger dig så klart mindre egna kostnader på det du själv behöver och vill ha. Kom ihåg att allt du provat själv är lätt att marknadsföra och själva testandet är en bra införsäljning av din affiliatelänk.

 

10. Utbildning, utveckling och gemenskap

Som vår affiliate kommer du att få möjlighet att utveckla din försäljning och din kunskap om att sälja i sociala media. Vi gillar gemenskap och att ha roligt. Vi firar gärna segrar och vi peppar när det är tuffare dagar. Vi har en mycket lösningsfokuserad attityd och vi ser det som vårt mission att krossa rädsla för att nå vår fulla potential för att kunna hjälpa flera mera!

 

Jag vill gå med som affiliate!